KENT HABER

DÜNYA MUTFAKLARINI TANIYALIM “DURAĞIMIZ TÜRKİYE"

Genel - 10 Mayıs 2024, Cuma

·         DÜNYA MUTFAKLARINI TANIYALIM “DURAĞIMIZ TÜRKİYE”

Yurtsever dünya vatandaşları yetiştirme hedefinde bugün son durağımız kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve köklü tarihi ile yurdumuz “TÜRKİYE” oldu.

Öğrencilerimiz, Ülkemizin doğal yapısını, Türkiye kültürünün renkli unsurlarını ve köklü tarihimizi etkinlikler ile hatırladılar.

GETTING TO KNOW WORLD CUISINES "OUR FINAL STOP IS TURKIYE"

In our goal of raising patriotic world citizens, our final stop today is our country "TURKIYE" with its cultural richness, natural beauties and deep-rooted history.

Our students remembered the natural structure of our country, the colorful elements of Turkish culture and our deep-rooted history with activities.

#kentliysenyaparsın
#kentkoleji
#kentkolejibornova #kentkolejigüzelbahçe #kentkolejigaziemir #kentkolejikarsiyaka #kentkolejialsancak